Verjaardagscadeau 30 jaar

Wordt jouw vriendin, vriend, buurvrouw, buurman, broer of zus binnenkort 30 jaar? Die speciale verjaardag mag je zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Je kan natuurlijk aankomen met een bloemetje of standaard bierpakketje, maar dan zal je zeker niet de enige zijn. Als jij een persoonlijk cadeau geeft, dan valt dat zeker op en de jarige zal het zeker waarderen dat jij er wat extra energie in gestoken hebt om een uniek cadeau te vinden voor hem of haar. Bekijk hieronder de leukste tips voor een verjaardagscadeau 30 jaar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau 30 jaar, enkele leuke cadeautips!

  • Keukenprins of keukenprinses?
    Houdt deze jarige erg van koken? Dan is het leuk om een schort cadeau te geven. Als je lekker staat te koken, is het niet fijn om steeds Verjaardagscadeau 30 jaarop je kleren te moeten letten. Met dit cadeau is dat ook niet nodig. Ideaal dus. Als je een leuke tekst of foto op de schort laat drukken, dan geef je er een persoonlijk tintje aan. De jarige kan dit vast en zeker waarderen. Geef er nog een leuke koksmuts bij en dan is het plaatje compleet. (Verjaardagscadeau 30 jaar tip)
  • Kom je op de koffie?
    Iedereen vindt het gezellig als ze bezoek krijgen. Gezellig met elkaar een kopje koffie drinken en wat lekkers eten. Als er veel mensen op bezoek komen, moet je diverse keren van de keuken naar de woonkamer lopen om iedereen te voorzien van een heerlijke mok koffie. Maar als jij de jarige een mooi dienblad (met persoonlijke foto’s daarop) geeft, dan hoeft deze jarige vanaf nu nog maar een keer te lopen. Als je een leuke koektrommel bij dit dienblad geeft, dan kan hij of zij daar heerlijke koekjes in bewaren voor als jij de volgende keer op de koffie komt.
  • Wijntje?
    Als de koffie op is, is het tijd voor een wijntje. Wat is er nou leuker dan een eigen wijnfles hebben. Je kan diverse soorten wijn bestellen. Je kan deze flessen persoonlijk maken, door op het etiket een leuke tekst of foto te laten drukken. De jarige zal dit zeker waarderen.

Succes met het uitzoeken van het perfecte cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *