Verjaardagscadeau leerkracht

Jouw kind brengt heel wat uren per week op school door. De leerkracht van jouw kind doet zijn of haar best om jouw kind een fijne tijd op school te geven en ondertussen ook nog veel aan hem of haar te leren. De verjaardag van een leerkracht mag dus niet zo maar voorbij gaan. Het kan best lastig zijn om een passend cadeau te vinden, maar een persoonlijk cadeau is altijd goed. Lees hieronder meer over het kopen van een leerkracht verjaardagscadeau. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi geschenk voor hem of haar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus voor leerkrachten ->

Verjaardagscadeau leerkracht.

  • Snoepkont
    Verjaardagscadeau leerkracht

    Magische mok voor een jarige leerkracht.

    Als deze leerkracht van lekkere snoepjes of koekjes houdt, dan is het leuk om een koektrommel te bestellen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Op het deksel kan je een leuke foto of tekst laten drukken om het cadeau een persoonlijk tintje te geven. Als je de trommel dan ook nog vult met wat lekkers, dan is het extra leuk. Wellicht dat de leerkracht wel een rondje door de klas maakt, zodat iedereen mee kan genieten van het lekkers wat in de koektrommel zit. (Verjaardagscadeau leerkracht tip) Te bestellen via: https://prachtigkado.nl/koektrommel-bedrukken.

  • Relaxen
    Leerkrachten werken heel veel uren per week. Vaak werken zij ook nog in de avonden om bijvoorbeeld huiswerk na te kijken of om rapporten te vullen, etc. Maar af en toen moeten zijn ook ontspannen. Als deze leraar van lezen houdt, is het leuk om een boekenlegger met persoonlijke tekst of foto te geven. Houdt hij of zij meer van puzzelen, geef dan een persoonlijke puzzel cadeau. Veel leerkrachten zijn erg creatief en houden van tekenen. Dan is het leuk om een tekenset cadeau te geven. Ook hier kan je een persoonlijke tekst of foto op laten drukken. Voor veel mensen is het ultieme relaxen echt niets doen. Daarom gaan veel mensen dan ook graag een dagje naar de sauna. Geef de leerkracht daarom een leuke handdoek of badjas cadeau. Op deze artikelen kan je een persoonlijke tekst of zijn of haar naam laten borduren.

Er zijn dus heel veel persoonlijke cadeautjes te bedenken waar jij de leerkracht van jouw kind mee in het zonnetje kan zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *