Verjaardagscadeau liefde

Zijn jullie nog niet zo lang geleden de trotse ouders geworden van een geweldige zoon of dochter, dan mag je zijn of haar verjaardag natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als jouw kindje dus nog zo klein is, dan kan hij of zij zelf nog niets maken of kopen. Jij zal dus voor jouw grote liefde iets moeten regelen. Het is natuurlijk altijd leuk om iets te knutselen waar bijvoorbeeld de afdruk van het handje of voetje van jullie kindje staat. Maar mannen hebben vaak liever een cadeautje waar ze echt iets aan hebben. Ook deze cadeautjes kan je persoonlijk maken. Bekijk hieronder meer over een verjaardagscadeau liefde.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau liefde.

  • Bierpakket
    Verjaardagscadeau liefdeVeel mannen houden wel van een biertje op z’n tijd. Het is leuk om hem dan een bierpakket te geven, vol met zijn favoriete biertjes. Dit pakket kan je persoonlijk maken door er wat leuke persoonlijke aanvullingen in te doen. Zoals bijvoorbeeld een opener met daarop een foto van jullie kindje of van jouw grote liefde samen met jullie kindje. Ook bierviltjes zijn een goed cadeau. Deze kan je altijd gebruiken. Je kan op elk viltje een andere foto laten drukken. Dit is erg leuk. Drinkt jouw man of vriend liever een wijntje? Ook daar is een leuk persoonlijk cadeau voor te vinden. Je kan namelijk op het etiket van de wijnfles een persoonlijke boodschap of foto laten drukken. Persoonlijker kan het niet worden, toch?
  • Kokkerellen
    Staat deze nieuwe papa graag in de keuken om een overheerlijke maaltijd te bereiden voor zijn gezin. Dan is een keukenschort echt iets voor hem. Op het schort kan je een leuke tekst en / of foto laten drukken. Uiteraard mag een koksmuts niet ontbreken, want zo kan iedereen zien wie hier in huis de lekkerste gerechten bereidt.

Ontspannen
Iedereen heeft af en toe ontspanning nodig, deze vader dus ook. Of hij nou van lezen, puzzelen, tekenen of wat anders houdt, er is altijd een geschikt cadeau te vinden! Op alle cadeautjes kan je een foto of persoonlijke tekst laten drukken.

Succes met het uitzoeken van jouw persoonlijke geschenk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *