Verjaardagscadeau man 18 jaar

Wordt jouw zoon, broer of vriend binnenkort 18 jaar? Dat is een hele bijzondere mijlpaal. Vanaf nu mag hij alcohol drinken, alleen in een auto rijden zodra hij zijn rijbewijs heeft, etc. Deze bijzondere verjaardag moet dus gevierd worden met een bijzonder cadeau. Lees hieronder verder over het kopen van een verjaardagscadeau man 18 jaar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau man 18 jaar, enkele leuke tips:

  • Alcohol
    Verjaardagscadeau man 18 jaarOmdat hij vanaf nu officieel alcohol mag drinken, is het leuk om hem hiervoor een kleinigheidje te geven. Inderdaad een kleinigheidje, want alcohol moet je met mate drinken. Wat denk je bijvoorbeeld van een leuk persoonlijk flesje wijn? Op het etiket kan je een leuke foto of tekst laten drukken. Ook kan je hem een opener met jullie foto of een persoonlijke tekst geven. Wat ook altijd leuk is om te geven, zijn persoonlijke onderzettertjes. Op elk onderzettertje kan je een andere foto of tekst laten drukken. Op deze manier heeft hij een leuk persoonlijk setje, leuk voor zijn uitzet!
  • Koffie
    Veel mensen beginnen de dag met een bakje koffie. Hier worden ze goed wakker van. Als deze jongeman ook van koffie houdt, is het leuk om hem een mok te geven. Op de mok kan je een leuke tekst of foto laten drukken. Als hij niet van koffie houdt, kan er uiteraard ook wat anders in, dus een mok is altijd leuk en goed om te geven. Om het extra speciaal te maken is de magische mok verkrijgbaar. Deze mok ziet er uit als elke andere mok. Het enige verschil is dat wanneer je hier iets warms in doet (bijvoorbeeld koffie of thee), dat er dan een leuke foto of tekst verschijnt. Zo kan je hem dus twee keer verrassen. Eerst als hij het cadeau krijgt en daarna nog een keer als hij het cadeau ook echt gaat gebruiken.

Er zijn dus heel veel cadeautjes te vinden die je een persoonlijk tintje kan geven. Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven en te krijgen. Veel succes met jouw speurtocht naar het perfecte cadeau!

De fotocadeaus zijn overigens erg populair.

Zelf een leuke tip, vul dan hieronder het formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *