Verjaardagscadeau man 60 jaar

Wordt er een bijzondere man in jouw omgeving binnenkort 60 jaar? Deze speciale verjaardag moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden met een feestje. Bij een feestje horen cadeautjes! Om de jarige flink te verrassen, is het leuk om hem een cadeau te geven dat echt bij hem past en een persoonlijk tintje heeft. Lees hieronder verder over een verjaardagscadeau man 60 jaar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau man 60 jaar, enkele leuke tips:

Koken
Is deze man iemand die graag voor anderen zorgt en dus regelmatig in de keuken te vinden is? Dan is een keukenschort en koksmuts echt het perfecte cadeau voor hem. Op deze artikelen kan je een leuke foto of tekst laten drukken, zodat het cadeau een persoonlijk tintje heeft. Ook zijn er nog andere artikelen die leuk zijn om te geven, zoals bijvoorbeeld een snijplank.

Verjaardagscadeau man 60 jaar

Mok voor hem!

Koffie
Vindt deze jarige jop het gezellig als er mensen op bezoek komen om een kopje koffie te drinken? Dan is het leuk om hem een persoonlijk dienblad te geven. Op het dienblad kan je leuke foto’s laten drukken (of een leuke tekst). Op deze manier kan hij alle kopjes of mokken in een keer naar de gasten brengen. Vroeger dronk iedereen koffie uit een kopje, maar tegenwoordig wordt dit steeds vaker uit een mok gedronken. Het is heerlijk om in de koude maanden met een mok met koffie op de bank te zitten. Het is fijn om daar je handen aan op te warmen. Het is leuk om de jarige een eigen mok te geven. Op de mok kan een foto of tekst laten drukken, zodat het altijd duidelijk is dat dat zijn mok is. Bij een kopje koffie hoort natuurlijk ook een koekje. Om deze leuk te serveren, is een koektrommel (met leuke foto of tekst daarop) een leuk cadeau om te geven.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van cadeautjes. Er zijn nog veel meer opties. Er is vast ook iets te vinden voor jouw jarige jop! Veel succes met het uitzoeken en daarna veel plezier met het geven van het cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *