Verjaardagscadeau man

Is er binnenkort een bijzondere man jarig? Of dit nou jouw man, vader, broer of buurman is, het is altijd leuk om met een speciaal, persoonlijk cadeau aan te komen. De jarige jop zal het zeker waarderen dat jij iets uitgezocht hebt, wat echt bij hem past en dat je hier ook nog eens een persoonlijk tintje aan gegeven hebt. Lees hieronder verder over een verjaardagscadeau voor een man bestellen (Verjaardagscadeau man).

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau man.

 • Biertje?
  Biertje? Dit is iets wat je mannen onderling regelmatig aan elkaar hoort vragen. Als deze man

  Verjaardagscadeau man

  Bron: PrachtigKado.nl

  ook graag een biertje drinkt, dan zijn er leuke cadeautjes voor hem te vinden. Wat denk je van een leuke biermat? Of een opener waar je een persoonlijke tekst of foto kunt laten drukken. Ook is het leuk om hem een setje onderzettertjes te geven. Op deze onderzettertjes kan je verschillende foto’s en / of teksten laten drukken om ze een persoonlijk tintje te geven. (Verjaardagscadeau man tip)

 • Toch liever wijn?
  Er zijn echter ook mannen die liever een wijntje drinken. Deze mannen kan je verwennen met een eigen fles wijn. Op het etiket kan je namelijk een leuke foto of persoonlijke tekst laten drukken, zodat het echt zijn eigen wijn is.
 • Relaxen
  Houdt deze man er van om af en toe te gaan relaxen in de sauna? Het is heerlijk om daar af en toe (met je partner) naar toe te gaan. Op zo’n dag kan je echt even bijtanken en alles om je heen vergeten. Is dit iets wat echt bij deze man past, dan kan je hem verrassen met een nieuwe badjas. Op de badjas kan je een persoonlijke tekst (bijvoorbeeld zijn naam) laten borduren. Om het plaatje compleet te maken, kan je er een bijpassende handdoek bijbestellen. Ook op de handdoek kan je een tekst laten borduren.
 • Koken
  Staat deze man graag in de keuken? Geef hem dan een leuke keukenschort en koksmuts cadeau. Ook op deze spullen kan je een tekst of foto laten drukken. Een mooi schort of koksmuts bestellen kan via het internet: PrachtigKado.nl/schortmetfoto

Succes met het kiezen van het perfecte cadeau voor deze jarige man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *