Verjaardagscadeau oma

Oma is jarig! Tijd voor een feestje en natuurlijk een leuk cadeau. Maar wat geef je haar? Weet je het al? Of vind je het lastig omdat ze al zoveel heeft? Ze heeft tenslotte al heel vaak haar verjaardag gevierd. Hieronder kun je een aantal tips lezen voor een Verjaardagscadeau oma. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor haar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau oma.

Cadeaus speciaal voor oma

  • Verjaardagscadeau omaVeel oma’s zijn gek op foto’s. Foto’s helpt hun namelijk herinneren aan onvergetelijke momenten. Een fotocadeau is dan ook echt een aanrader. Maak een foto van jezelf of van de hele familie en laat deze bedrukken op een mok. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor onderzetters. Dat is ook erg leuk, als oma bezoek heeft. Je kunt er namelijk voor kiezen om een aantal dezelfde onderzetters te laten maken, maar je kunt ook verschillende onderzetters laten maken.
  • Even terug naar grootmoeders tijd. In grootmoeders tijd was borduren echt hip. Natuurlijk is het logisch dat jij misschien nog niet zo handig bent met naald en draad. Maar gelukkig kun je ook online een handdoek laten borduren. Je kunt hier oma op zetten, maar je kan er ook een tekstje opzetten. Denk hierbij aan: “Voor de allerliefste oma”.
  • Houdt jouw oma van puzzelen? Laat dan een speciale puzzel voor haar maken. Je kan hiervoor een familiefoto gebruiken, maar je kan ook kiezen voor een foto van haar huisdier, of van een bijzondere plek waar ze is geweest. Heb jij oude foto’s van oma’s geboortedorp? Ook deze zijn zeer bruikbaar voor een puzzel.
  • Leest jouw oma nog steeds graag boeken? Maak dan een leuke boekenlegger. Je kunt deze helemaal zelf knutselen of schilderen. Maar je kunt hem natuurlijk ook online ontwerpen. Tegenwoordig gaat dat zo makkelijk. Ook hier kun je een leuke foto voor gebruiken.

 

Leuke tips voor het bestellen van een cadeautje voor haar verjaardag: PrachtigKado.nl, Mokken-Bedrukken.nl en Tegeltjes.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *