Verjaardagscadeau vader 65 jaar

Verjaardagscadeau voor 65-jarige vader!
Is jouw vader pas met pensioen? Dan heeft hij vanaf nu veel vrije tijd. Op zijn verjaardag als pensionaris is het dan leuk om hem een cadeau te geven waar hij zijn vrije tijd mee kan vullen. Lees hieronder verder over het vinden van een verjaardagscadeau vader 65 jaar.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau vader 65 jaar.

 • Sauna
  Houdt jouw vader van een heerlijke relaxdag in de sauna? Geef hem dan een eigen badjas en handdoek cadeau. Op deze badjas en handdoek kan je zijn naam of andere tekst laten borduren. Op deze manier hoeft hij nooit te twijfelen wat zijn badjas of handdoek is.
 • Lezen
  Verjaardagscadeau vader 65 jaarZit jouw vader graag op de bank met een goed boek en vouwt hij dan altijd het hoekje van een bladzijde om, omdat hij anders niet meer weet waar hij gebleven is? Dan wordt het hoogtijd voor een eigen boekenlegger. Op deze boekenlegger kan je een leuke foto of tekst laten drukken. (Verjaardagscadeau vader 65 jaar tip)
 • Puzzelen
  Vindt jouw vader het fijn om aan tafel lekker rustig te puzzelen? Geef hem dan een puzzel cadeau met daarop een leuke foto van een mooi moment uit jullie leven. Jouw vader zal dan extra genieten van het puzzelen.
 • Bourgondisch leven
  Houdt jouw vader van het bourgondische leven? Geef hem dan een lekker biertje of wijntje cadeau. Het is extra leuk als je hier een persoonlijk tintje aan geeft. Je kan bijvoorbeeld een leuke foto of tekst op het etiket van de wijnfles laten drukken. Of geeft een set bierviltjes cadeau. Op de bierviltjes kan je leuke foto’s van mooie herinneringen van jullie laten drukken. Of doe er een leuke bieropener bij. Vergeet vooral de lekkere hapjes niet. Als je er een leuke plank bij doet, kunnen de hapjes op deze plank geserveerd worden. Dat ziet er erg gezellig uit. Dat wordt zeker genieten!
 • Spreuken
  Veel mensen hebben herinneringen aan bepaalde uitspraken of sommige spreuken hebben een bijzondere betekenis voor hen. Het is dan leuk om een tegeltje te geven met daarop die uitspraak of spreuk.

Hopelijk kan je een keuze maken uit al dit leuks!

8,95 14,00 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *