Verjaardagscadeau vriendje

Verjaardagscadeau voor een vriendje nodig?
Zoek jij het perfecte cadeau om jouw vriendje te verrassen tijdens zijn verjaardag? Dat kan best moeilijk zijn, want veel mensen hebben tegenwoordig alles al. Maar als jij een cadeau met een persoonlijk tintje geeft, dan kan het nooit verkeerd zijn. Hieronder lees je meer over het kopen van een mooi cadeau voor iemand die jarig is en heb je de mogelijkheid om bij de cadeauspecialist een bestelling te doen.

Bekijk hier de verjaardagscadeaus ->

Verjaardagscadeau vriendje, enkele leuke tips.

 • Badjas
  Geef jouw vriendje een badjas cadeau en bestel er dan ook gelijk eentje voor jezelf. Op de ruggen kan je dan teksten als “Mr” en “Mrs” Verjaardagscadeau vriendjelaten borduren of jullie eigen namen. Als jullie dan samen een heerlijke, relaxdag in de sauna beleven, kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. Om het cadeau compleet te maken, kan je er ook nog bijpassende handdoeken bij bestellen. Ook op deze handdoeken kan je iets laten borduren (naam of andere tekst).
 • Puzzel
  Het is ook fijn om op z’n tijd thuis te relaxen. Pak een heerlijk drankje en ga samen aan tafel een puzzel maken. Dit is extra leuk als je een fotopuzzel cadeau geeft. Als jullie samen aan het puzzelen zijn, verschijnt er steeds weer een nieuw stukje van de foto. Dit zal jouw vriendje zeker stimuleren om de puzzel zo snel mogelijk compleet te willen hebben, want wat staat er op de foto?
 • Spaarpot
  Het is ook leuk om hem een spaarpot te geven. Op de spaarpot kan je een foto van jullie samen laten drukken. Ook kan je bijvoorbeeld een foto van een bepaald land waar jullie ooit naar toe willen laten drukken. Dit is dan de spaarpot waar jullie geld in sparen voor die betreffende vakantie. Het kan natuurlijk ook een ander doel zijn, zoals een nieuwe auto, huis, etc.
 • Bijzonder cadeau
  Wil jij geen standaard cadeau geven? Geef hem dan een rondvlucht van 15 minuten cadeau of een vliegles. Dit zijn cadeautjes die hem zeker nog heel lang bij zullen blijven.

Er zijn dus cadeautjes te vinden in verschillende prijscategorieën. Je kan het zo duur of goedkoop maken als je wilt. Geef het met gevoel, dan is het altijd goed!

Unieke geschenken voor een vriendje maar ook voor vriendinnetjes:

8,95 14,00 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *